Nystart

Nu har vi bloggen här inne på vår hemsida. Känns mycket bättre att kunna samla allt under ett och samma tak. Det kommer att vara jag, Lisbett, som kommer att skriva de flesta inläggen. Roligt att på ett lättare sätt kunna skriva lite mer om vad som händer här hos oss. Tänkte att jag lägger ut en bild på hur jag ser ut. Alltid bättre att få ett ansikte på den som skriver.
När jag sitter och skriver det här så är det inte många timmar kvar tills vår IT-tekniker börjar släcka ner den gamla hemsidan för att sedan plocka fram den här. Har varit lite stressigt att få till allt mot slutet, men det börjar ta form. Den här hemsidan är bara lite i sin linda och jag hoppas vi kommer att kunna utveckla den lite mer varje dag. Kul ska det bli. Det här är en hemsida som gör att det både är snabbare och enklare att hantera den än den förra. Det är ju det man vill - ha en hemsida som förändras och därmed blir spännande att gå in och titta på varje dag.
Nu ser jag fram emot morgondagen....
/Lisbett

 

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln