Titta vad jag hittade idag!

Tänkte jag skulle göra en liten "serie" här på bloggen som jag kallar "TITTA VAD JAG HITTADE IDAG!".
Alla som har varit hos oss vet att det är en jättestor butik. Inte bara till ytan utan även innehållsmässigt. Så många produkter, så många områden, så många intressen och behov som vi täcker. Eftersom jag jobbar som koncernchef för Sharpman så innebär det att jag arbetar i alla bolagen, på så sätt så finns det inte möjlighet att ha full koll på allt som finns i butiken. Brukar ha för vana att minst en gång om dagen ta mig ett varv, dels för att prata med personalen men främst för att hälsa på kunder och se vad som händer. Även om jag gör så här, så upptäcker jag ständigt nya saker jag inte sett tidigare. Då tänkte jag att det vore lite kul för er också att vara med på den här upptäcktsresan. Från stort till smått, beroende på vad jag hittar när jag gör mina rundvandringar.
Idag ska jag visa en lite grej som finns på hundavdelningen. En hundpåsehållare! En som man hänger i bältet. En kul grej som kan förgylla det tråkiga momentet att plocka upp efter hunden. Bra att veta var man har påsarna. Kanske inte passar alla i smaken, men den som gillar lite "knasiga" prylar och som vågar sticka ut, så är den perfekt. Endast 25 kr. Kanske en present till någon hundägare som redan har allt?
/Lisbett

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln