inköpsperiod

Nu har vi kommit in i inköpsperioden för hösten och vintern 2014. Känns alltid lite konstigt att köpa in för nästa säsong när man fortfarande är inne i den "gamla". Samtidigt så är det ju bra, då man har allt i färskt minne, vad som sålde bra och det som inte var riktigt lika uppskattat av kunderna. Vi är flera personer som gör inköp på företaget. Så många sortimentsområde kräver olika personer och kompetens. Kollektionerna går oftast endast att köpa vid ett tillfälle och kan inte beställas om, så det gäller att tänka till ordentligt både på vad man köper och kvantiteter.
I ledningsgruppen har vi på senaste tiden haft ett flertal möten med inriktning på inköp och sortiment. Det är många leverantörer vi arbetar med och det gäller att vara effektiv med tiden och få ut det mesta av varje inköpstillfälle. Branschen förändras ständigt och det gäller för oss att hänga med och utvecklas hela tiden. En sak som vi absolut kommer satsa mer på är hästutrustning, både bredd och djup. För övrigt så kommer det att visa sig i höst när de nya produkterna kommer att dyka upp. En sak är då helt säkert - läder kommer finnas i fokus.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln