titta vad jag hittade idag!

I min "serie" vad jag hittar för spännande saker i butiken, så är det idag en fällkniv.
En liten pryl som kanske inte alltid syns så bra där den hänger på jaktavdelningen. När man tar fram den så ser man att det är inte bara en kniv, utan också ett litet hantverk. Fina detaljer, mjuka runda former. Den som har designat den här har tänkt till. Den ligger lika bra i handen som i fickan. Knivar i sig är naturligtvis saker som alltid är lite "skrämmande", men i rätta händer och till rätt användning så är det ett redskap man har användning för.
Första tanken är naturligtvis för jägare att ha en liten behändig kniv för vissa saker. Sedan ska man också tänka på hur viktigt det är att han en kniv i stallet för att kunna skära loss olika saker, eller då något fastnar och häst eller ryttare måste komma loss. Gäller även hundägare som aktivt tränar hundar, vem vet vad de kan fastna i ute i skog och mark.
Tycker det är en både praktisk och dekorativ sak. Kommer från Frewear och kostar 149 kr.
/Lisbett

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln