Frank banes

I morgon kommer Frank Banes från Frank Banes Saddlery hit till oss för att diskutera vårt samarbet och utveckling. Han brukar komma någon gån per år och det är alltid lika givande. Hämtas upp på Linköpings flygplats av Lisbett i morgon eftermiddag. Sedan tar hon och Linda med honom till Vadstena på kvällen för en liten god middag. Tisdagen är sedan vikt för diskussioner. Eventuellt om det hinns med så följer han med ut på en sadelprovning.

Här kommer lite fakta:
Frank Baines Saddlery är ett familjeägt företag som består av medlemmar som har arbetat med sadelmakeri i nästan 150 år.

Frank började sin lärlingstid i Walsall Sadlar handeln år 1964 när han var  15 år. Han är klassad som en av världens finaste sadelmakare, vilket bara kan uppnås med många års erfarenhet. Familjeföretaget Frank Baines fortsätter traditionerna och är känt över hela världen för sina produkter och höga kvalitet.

Frank Baines och företaget har vunnit priser för bäst gjorda sadlar, arrangerade av Worshipful Company of, totalt sju gånger. Frank har nu fått äran att döma den här tävlingen.

Dessutom fått The Best New Product Award på The British Equestrian Trade Association och Spoga Häst i Tyskland.

Genom att ständigt ta emot utmärkelser för utmärkt tillverkning, fortsätter Frank Baines Saddlery att ligga i framkant av modern sadel design på den internationella marknaden.

Läs mer på www.frankbanes.com

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln