Equestrian team ryttaren - kristina warg

Inlägget kom in från Kristina redan i lördags, men pga av serverbyte här hos oss, så kunde vi inte lägga in det förrän nu. Så när Kristina skriver idag, läs lördag.

Hej! Jag heter Kristina Warg och är en av teamryttarna i Sharpman Equestrian Team. Just nu sitter jag i bilen och är alldeles strax framme i Falsterbo med femåringa Cassique CC bak i transporten. Vi ska delta i Folksam Scandinavian Open och jag kommer i egenskap av teamryttare blogga här under veckans gång! 

Jag kommer ursprungligen från Hölö vilket ligger strax söder som Södertälje, så det är en lång resväg ner till Skåne. Som ett perfekt stopp på vägen ligger då Sharpmans butik i Hogstad där man kan stanna till för att titta till hästen och även lasta ut en stund, vilket vi passade på att göra. Samtidigt införskaffade jag nya tävlingkläder så att jag är ren & välklädd under veckans tävlingar. De så kallade vita ridbyxorna är inte så vita längre efter några års slitage, så det var välbehövligt. 

Nu är vi strax framme efter en lång resa och så ska Cassique inkvarteras i stallarna och vi ska även försöka hitta till vårt eget boende. Vi har en lugn dag imorgon då femårsklasserna inte börjar förrän på måndag, men det kändes skönt med en extra dag för vår ung häst som ännu inte är jättevan vid långa resor. Jag återkommer imorgon med mer uppdateringar från Falsterbo! // Kristina Warg 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln