Kristina warg avslutar veckan

"Tyvärr blev det ett retligt nedslag inne på stora banan för mig och Cassique i tisdagens andra kval för femåringarna i Falsterbo. Det gjorde att vi missade finalplats och veckan fick bli kort. Jag är dock väldigt nöjd med hur Cassique har presterat och vi satsar på att ta revansch nästa år i sexårshoppningen!

Jag åkte hem efter tisdagens kval och var framme på gården sent på kvällen efter en lång resa. Det är självklart lite tråkigt att missa resterande delen av Falsterboveckan men Cassique verkar väldigt nöjd då han fått komma ut på sommarbete istället! Jag får tacka för mig och avsluta den   här korta bloggperioden på Sharpman.se och hoppas att jag återkommer i framtiden, kanske från någon annan rolig tävling! 

//Kristina Warg"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln