så var den igång

kl 15.45 i går så tryckte vi på knappen för vår lilla mini webbshop "Lilla e". För drygt ett år sedan så la vi ner vår stora webbshop pga av tekniska problem. Våra system kunde inte "prata" med varandra på det sättet vi behövde och det blev källan till mycket trassel. Därför var vi tvugna att lägga ner den. En webbshop är naturligtvis något vi vill ha, men det kräver ockå att vi nu ska välja rätt och att det ska fungera med vårt affärssystem.

 Ni som fysiskt har varit i vår butik vet hur mycket sortiment vi har, allt ifrån häst till jakt, lifestyle och hund, numera också lite inredningsdetaljer. Att få in allt detta i en webbshop kräver tid och resurser. Det är naturligtvis drömmen för oss och vi jobbar på att hitta en lösning.

Under tiden satsar vi på den här lilla minivarianten. Den ska vara en levande webbshop som man ska besöka ofta då det händer saker hela tiden. Just Nu! är något man ska hålla ögonen extra på. Det är erbjudande av olika slag.
Vi kommer att jobba mycket mot Instagram och Facebook, där man kan få tiips om vad som finns i Lilla e, eller om något speciellt är igång. Så det är värt att följa oss där för att inte missa något.