tävlingshelg

Sharpman Equestrian Team

Vilken härlig helg det har varit för våra duktiga team-ryttare ute på tävlingsbanorna.
Charlotte Esping var i Danmark och knep en femteplats. Vilket nog var skönt att ha med sig i bagaget, då de drabbades av punktering på lastbilen på hemvägen. Allt går ju lättare när man har haft framgångar.

Mateusz Dziurla, vår nyaste medlem var tillsammans med Nina Lilja nere i Ljungby. Rosetterna regnade över dem i MB:2. Nina första placering och Mateusz på femte plats. I MB:4 tog Mateusz med sig en tredjeplacering.

Louise Haaga var på Grevagården, vilket var säsongens första meeting. Felfria rundor för två av hästarna och Sydney placerade sig både i 130 och 135 cm. Hennes femte häst Quin börjar komma in i matchen igen.

Bilder på Charlotte respektive Mateusz och Nina är hämtade från deras Instagram.