BLOgg

Sebastian, en av våra fem sadelinpassare är nu i England på en en veckas utbildning. Ja, faktum är att han gör sin licensering som sadelinpassare. Tidigare har det funnits i Sverige, men inte längre, varför vi nu skickar iväg Sebastian till England. En stor förmån att vara där bland de mest kunniga sadelmakare etc.
Ni kan nu följa Sebastian på vårt Instagram @sharpmansport och se vad han har för sig.
På lördag tar han sig en tur till vår sadelleverantör Frank Banes, för att titta på sadelmakeriet och att diskutera utveckling.

Läs hela inlägget »

Ni alla hästintresserade som kommer att åka ner till Falsterbo, ni är varmt välkomna hit till oss. Vi ligger nära E4an och man kan svänga av utan att behöva åka tillbaka, på och avfarter finns i båda riktningarna. Även ni som har hästen med för att tävla. Här kan man låta hästen vila en stund. Det finns även de som tar ut dem så de får beta på våra gräsytor. Hunden kan få en promenad och alla kan andas lite frisk luft. 
Butiken är laddad med fynd i form av både rea och kamanjer. Många täcken i olika utförande, allt från stalltäcken till fleece. Och mycket mera.

Så ta en stund och sträck på benen och ha en trevlig shopping hos oss!!

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Läs hela inlägget »

Man går verkligen igång på en sådan här härligt lurvig sak. En transportgrimma med äkta fårskinn från Walsh. Det är ju många hästar som tyvärr får skav under långa transporter. Den här löser nog det problemet. 1 899 kr kostar den och i grunden finns där en brun lädergrimma. Walsh är ett nytt varumärke hos oss. Så fina saker. Vi håller nu på som bäst och packar upp också "vanliga" grimmor.

Läs hela inlägget »
Etiketter: grimma från walsh

Sharpman Equestrian Team

Vilken härlig helg det har varit för våra duktiga team-ryttare ute på tävlingsbanorna.
Charlotte Esping var i Danmark och knep en femteplats. Vilket nog var skönt att ha med sig i bagaget, då de drabbades av punktering på lastbilen på hemvägen. Allt går ju lättare när man har haft framgångar.

Mateusz Dziurla, vår nyaste medlem var tillsammans med Nina Lilja nere i Ljungby. Rosetterna regnade över dem i MB:2. Nina första placering och Mateusz på femte plats. I MB:4 tog Mateusz med sig en tredjeplacering.

Louise Haaga var på Grevagården, vilket var säsongens första meeting. Felfria rundor för två av hästarna och Sydney placerade sig både i 130 och 135 cm. Hennes femte häst Quin börjar komma in i matchen igen.

Bilder på Charlotte respektive Mateusz och Nina är hämtade från deras Instagram.

Läs hela inlägget »

Fem sadelinpassare som arbetar heltid med att passa in sadlar hela dagarna, kräver viss organisation. De åker till olika orter i mellansverige och träffar så många olika kunder och deras hästar. Det gäller att lasta bussen med rätt sadlar inför en inpassning. Platser, tider och som sagt sadlar måste has full koll på. För nu drygt ett år sedan gick vi över till att ni får ringa på speciellla telefontider för att boka tid. Detta för att ni ska få prata direkt med en sadelinpassare och att de har möjlighet att lägga upp tider och planering på rätt sätt.

Detta är något som har blivit uppskattat och att vi är ännu bättre på att utnyttja våra resurser och på så sätt kan jobba ännu bättre gentemot er - våra kunder.
Nu tar vi ytterligare ett steg framåt. Att ni kan boka online. Sitta hemma vid datorn och kolla in platser och tider. Allt för att underlätta. Bakom kulisserna använder vi nu även det här bokningssystemet som vårt interna. Allas bokningar hamnar där. Det blir lättöverskådligt och planeringen går ännu lättare. Tidigare har vi haft ett "pärmsystem" som vi skrivet i. Dess tid är nu ute. Allt finns i datorn. Alla sadelinpassare kommer åt kalenderna vartän de är via "padda" eller telefonen.

Det vi nu längre inte gör är att boka tider via säljarna i butiken. Det är idag två skilda avdelningar, butiken och sadelinpassarna. Ungefär som i vilket annat företag som helst, tex konsturktions- och ekonomiavdelningen.
Självklart ska ni kunder ha kontakt med dem som jobbar med den tjänsten ni vill ha. Vi gör detta för er skull - för att vi vill kunna ge allra bästa service.

Läs hela inlägget »
Etiketter: sadelinpassning

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Senaste inlägg

Arkiv

Länkar till Equestrian Team Ryttarna och samarbetspartners

Etiketter