Stäng
Stort utbud 1.500 m² stor butik Dela upp din betalning

Sharpman kommer att avveckla sin sadelinpassning. 

 

Vi kommer att strukturera om för att kunna fokusera och satsa hårdare på butik och webbhandel. 

 

Vi vill tacka alla sadelkunder och våra duktiga inpassare Linda, Sebastian och Jana för alla år.

Fram t.o.m.  18/6 2019 kommer det att finnas möjlighet att boka tid med våra duktiga och rutinerade sadelinpassare. 

Under nedtrappningsperioden erbjuds följande:

-Inpassningskostnaden tillbaka*

- 15% rabatt på köp*

*Inpassningskostnaden och rabattenb etalar vi ut i en värdecheck som går att nyttja i butiken och på vår webb, men går ej att nyttja vid sadelköpet och dess tillbehör såsom sadelgjord, stigläder, stigbyglar och sadelpadd. 
Rabatten gäller endast på befintligt sadellager, alltså ej beställningsvaror. 

Detta gäller vid öppet köp:

Vid ett eventuellt återköp av sadeln skall erhållen värdecheck återlämnas. om värdechecken redan nyttjats, dras motsvarande belopp av vid återbetalning av sadel. 

Vid köp via webbshopen skickas värdechecken när tiden tiden för öppet köp har passerat. 

Sharpman ombesörjer kontakt med lev. vid ev. garantifel på sadeln.

Etik och Kvalitet

SharpmanSaddlery har gjort ett val att arbeta med EU producerade lädersadlar (undantag Bates Australien) av både etiska och miljömässiga skäl. Läderhantverk och framställning av läder ser tyvärr väldigt olika ut beroende på var någonstans i världen produkterna produceras. Vi har tagit ett aktivt beslut för miljön, för arbetarna och för kvaliteten skull när det gäller att bygga vårt sadelsortiment.

Vi undviker garvning av läder som är skadlig för miljön och de människorna som arbetar med det, billigt läder skapat som en biprodukt av en djurhållning (nötköttsproduktion) vars standard inte kan i närheten mäta sig med den inom EU.

Produkter som är producerad i EU har således högre pris i inköp men också högre i kvalitet och tar ett mycket större ansvar för vår omgivning och människorna i den.

Vill du veta mer?
PDF filen nedanför innehåller mycket intressanta fakta om lädertillverkningen inom EU. Den talar både om kvalitet, miljö och etiska synpunkter
Till vår stora glädje kan vi erbjuda handgjorda kvalitetssadlar i läder från ca 10 000:- (beroende på tillval) i nypris upp till de mest exklusiva modeller från världskända märken som Antares, Equipe, Prestige och Butet.
Utöver vårt sortiment av nya sadlar jobbar vi även med samma kvalitetstänk på vårt begagnatsortiment. Efterfrågan är stor men vi strävar efter och lyckas ofta erbjuda högkvalitativa sadlar som är begagnade. Du kan även delbetala ditt köp helt räntefritt.
Standardvy | Byt till Mobil vy