Stäng
Stort utbud 1.500 m² stor butik Dela upp din betalning

Sharpman Saddlery

           

Sharpmans sadelavdelning grundades 1999 och i takt med att medvetenheten om vikten av en korrekt inpassad sadel har ökat, så har det resulterat i att vi nu är ett av de ledande företagen när det gäller sadelkonsultation och försäljning. Vi säljer inte bara sadlar. Vi säljer lösningar - för varje unikt ekipage.         
Vår kunskap din trygghet.

Sadelgruppen består idag av 3 heltidsanställda sadelinpassare. Alla är diplomerade av Nordiska sadelmakarkåren och är även utbildade i länder som Italien, England, Danmark och Frankrike.

 

Vi arbetar nära och i samarbete med ett flertal veterinärer, tränare och instruktörer. Vilket gör vår erfarenhet och kunskap till din trygghet.Valmöjligheter och efterservice

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av sadlar till våra kunder. 
Vad betyder det?

Jo, att kunna välja fritt mellan modeller oavsett utformning, pris, märke gör oss säkra att kunna göra ett så bra jobb som möjligt, fritt från provisionsbaserad försäljning och påtryckningar. 
Med regelbundna återbesök och en öppen dialog skapar vi den bästa efterservicen som möjligt.

Vårt mål är att ha en så okomplicerad affär som möjligt så man kan ägna sig åt det man verkligen vill-nämligen att rida!
 


I nära samarbete med tillverkarna

Vi representerar ett antal olika sadelmärken och modeller för att få  en stor bredd som möjligt av både dressyrsadlar, hoppsadlar och allroundsadlar.  Detta för att kunna tillgodose varje ekipages specifika behov. Vi arbetar ständigt tillsammans med sadeltillverkare och leverantörer för att förbättra modeller eller ta fram modeller som saknas på den svenska marknaden.

Nedanstående märken är de vi idag har som sammarbetspartners, välkända märken som står för kvalitet och gediget hantverk med tillverkning i England, Italien och Frankrike.

 

Vart vill du att vi ska åka?

Med våra två specialinredda sadelbussar besöker vi ridanläggningar och ridklubbar runt om i mellansverige. Det är intresse från er kunder som skapar resorna det är alltså Ni som bestämmer vart vi ska åka.
Kontinuerligt besöker vi ett stort antal orter i mellansverige. De planerade resorna ligger upplagda under "Planerade resor", ovan. Utöver det som finns angivet som planerade resor, så har vi daglig sadelinpassning i vårt närområde, Östergötland och norra Småland.

Boka tid för sadelinpassningFinansiering av ditt sadelköp

 

 

 

Vi kan stolt erbjuda mycket förmånliga delbetalningsmöjligheter via Svea Ekonomi, upp till och med 36 månader räntefritt utan kontantsinsats. Klicka på länken för att komma till Svea Self, fyll i ditt tänkta inköpsbelopp och välj Potentiella kampanjer för att se alla dina möjligheter!Våra sadlar

              

         

           

 

 

Standardvy | Byt till Mobil vy